; ;
Gemt

Coronavirus: Hold hovederne kolde

Nyhed

28. februar 2020

Dansk Erhverv følger løbende udviklingen omkring coronavirusen. Brian Mikkelsen opfordrer til, at danske virksomheder træffer alle nødvendige foranstaltninger og i øvrigt lader fornuften råde.

Torsdag blev det første tilfælde af coronavirus konstateret på dansk jord. Selvsagt har håndteringen og udviklingen af sygdommen fyldt meget mange steder. Hos virksomheder, hos medier og naturligvis her hos os i Dansk Erhverv.

Vi tager alle situationen alvorligt. Vi skal tage alle nødvendige foranstaltninger og forholdsregler, så vi forhåbentligt kan sikre en inddæmning af smitten. Og det er også af yderste vigtighed, at vi gør tingene rigtigt og i en god ro og orden. Det er så også mit indtryk, at virksomhederne rundt om i landet gør netop det.

Fra Dansk Erhvervs side opfordrer vi til, at virksomhederne løbende følger myndighedernes anbefalinger. Derudover er det vigtigt, at man som virksomhed husker de ansatte. Fortæller dem klart og præcist, hvad status er og hvordan de skal forholde sig i situationen. Klarhed og vished skaber ro.

Derudover kan I følge med her på hjemmesiden for at få mere viden om udviklingen. Siden bliver løbende opdateret. Her kan virksomheder blandt andet se, hvordan de skal forholde til en lang række forhold. Derudover er man selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os i Dansk Erhverv via vores hotline for hjælp.

De bedste hilsener

Brian Mikkelsen

Kontakt

Direktionen

Brian Mikkelsen

Adm. direktør
Medarbejderprofil