{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
23. februar 2021
Hygiejnevejledningen er rettet mod fødevarevirksomheder i alle led i produktion, forarbejdning og distribution af fødevarer og er hjælp til Fødevarestyrelsens tilsynsførende, som fører tilsyn med, at virksomhederne overholder hygiejnereglerne.
Den opdaterede Hygiejnevejledning er blevet revideret i 38 kapitler og afsnit pr. 29. januar 2021 og erstatter Vejledning nr. 9613 af 5. juli 2019.
Se hvor og hvad der er ændret i Oversigt over ændringer i Hygiejnevejledningen på Fødevarestyrelsens hjemmeside og i Fødevarestyrelsens Høringsbrev af 17. juli 2020 (fejldateret 2019) og Høringsbrev af 6. november 2020.
Hygiejnevejledningen findes både i pdf-version og i en digital udgave. Den digital udgave har god søgefunktion, hvor du kan finde reglerne for netop din type fødevarevirksomhed. Her finder du også fotoserier og film, fx om selvbetjening, buffeter, personlig hygiejne og vask af hænder.