Gemt

Eksportfremstød for danske life science-virksomheder til Moskva

Nyhed

29. juni 2021

Dansk Erhverv organiserer nu i samarbejde med den danske ambassade i Rusland et (fysisk) eksportfremstød for danske life science-virksomheder til Moskva den 4.-6. oktober 2021.

Sagen er nemlig, at den russiske regering har vedtaget en storstilet investeringsplan på ca. 145 milliarder kroner til modernisering af landets sundhedsvæsen frem mod 2025.

Det giver nye eksportmuligheder for den stærke danske life science-klynge, der skal gribes hurtigt og effektivt. Fremstødet henvender sig til danske virksomheder indenfor lægemidler, medicinsk udstyr og medtech.

Sammen med ambassaden har Dansk Erhverv lagt et ambitiøst program for de tre dage i den russiske hovedstad bl.a. med møder hos

  • Det russiske Sundhedsministerium,
  • Sundhedsstyrelse,
  • Foreningen af lægemiddelproducenter,
  • Foreningen for Hørerehabilitering,
  • Patientforeningen,
  • Det Videnskabelige Center for forskning i allergi og immunologi m.m.

Formålet med fremstødet er at få bragt de verdensledende danske life science-kompetencer i spil overfor russiske myndigheder, beslutningstagere og sundhedseksperter.

Hele programmet kan ses ved at klikke på linket nedenfor, og det er også her tilmeldingen foregår. Desuden kan man via linket downloade et baggrundsdokument om det russiske marked for lægemidler og medicinsk udstyr.

Kontakt os

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil