Gemt

Tiger Challenge: Del din vision for Danmark 2040 og vind 10.000 kr.

Hvordan skal Danmark se ud i 2040? Det optager Dansk Erhvervs Tigerråd, og de vil gerne høre dit bud. Du har nemlig muligheden for at deltage i denne Tiger challenge ved at indsende dit bud på en vision for Danmark i 2040. Det kan udløse en præmie på 10.000 kr., hvis du er den heldige vinder.

Nyhed

15. november 2021

Hvordan kan vi gøre Danmark det bedste land at leve i, når vi rammer år 2040? Og hvilke dilemmaer opstår der, når digitale teknologier fortsat bliver en større og større del af vores samfund? Det er spørgsmål, som Dansk Erhvervs Tigerråd er i fuld gang med at finde svar svar på. Rådet skal tegne en samlet vision for Danmark i 2040, som skal gøre nutidens musseskridt til fremtidens tigerspring.

Men vi mangler din hjælp. Vi vil nemlig rigtig gerne høre dit bud på, hvordan Danmark kommer til at se ud om 20 år. Du har derfor muligheden for at deltage i denne Tiger challenge, som kan udløse en præmie på 10.000 kr., hvis du kommer med det bedste bud på en vision.

”Tigerrådet er allerede bredt sammensat, men vil gerne endnu længere ud. Vi glæder os derfor rigtig meget til at modtage en masse spændende bud, og der er helt frit spil i forhold til at lade kreativiteten og optimismen slå sig løs – om vi i 2040 år har løst klimakrisen og er i gang med den cirkulære økonomi, om der er skabt fuldkommen lighed mellem kønnene og mulighed for tre karrierer og uddannelser eller noget helt femte” siger formand for Tigerrådet og medstifter af Tradeshift, Mikkel Hippe Brun.

Sådan indsender du dit bud
Du kan indsende din idé inden den 1. december 2021 kl. 12 her. Efterfølgende vil idéerne blive bedømt, og vinderen kåres til et event på Børsen. 

Vurderingskriterier:

  1. Hvor konkret din vision er beskrevet.
  2. Beskrivelsen af, hvilke dilemmaer, der forbundet med visionen.
  3. Konkrete forslag til, hvad der skal til for at visionen kan opnås.

Kontakt os

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Digitaliseringspolitisk fagchef
Medarbejderprofil
Rådgivning & Videnservice

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent