Gemt

Dansk Erhvervs Tigerråd diskuterede fremtiden

Hvordan skal Danmark se ud om 20 år? Det skal Tigerrådet forsøge at svare på, og i slutningen af august mødtes rådet for at diskutere de pejlemærker, som skal danne grundlag for den endelige vision for Danmark i 2040.

Nyhed

13. september 2021

I slutningen af august mødtes Dansk Erhvervs Tigerråd endnu engang for at diskutere visioner for fremtiden. Med mødet er Tigerrådet et skridt tættere på at kunne tegne den endelige vision for fremtidens Danmark i 2040, som skal omfavne det private erhvervsliv, den offentlig sektor og den enkelte borger.

Programmet bød blandt andet på oplæg fra tech-ambassadør, Anne Marie Engtoft Larsen, som gav et indblik i TechPlomacy og Alberte Bau Larsen fra Ungdomsbureauet, der fortalte om de workshops Tigerrådet og Ungdomsbureauet afholder i løbet af efteråret.

Derudover blev der livligt diskuteret de pejlemærker, som Tigerrådet mener skal danne grundlag for den vision, vi i Danmark skal sigte efter i 2040. Næste møde foregår den 2. november, og her tager Tigerrådet hul på at omsætte pejlemærkerne til konkrete policyforslag, så nutidens mussekridt kan blive til fremtidens tigerspring.

Kontakt

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Digitaliseringspolitisk fagchef
Medarbejderprofil
Rådgivning & Videnservice

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent