Gemt

Yourpay er gået konkurs

13. oktober 2021

Betalingsplatformen Yourpay er erklæret konkurs, og deres kunder skal nu anmelde eventuelle krav i konkursboet og finde en ny leverandør af betalingsløsninger.  

Yourpay, der leverer betalingsløsninger, er den 6. oktober 2021 erklæret konkurs af Skifteretten efter begæring fra selskabet selv. Konkursmeddelelsen kan læses i Statstidende 

Det betyder, at Yourpays kunder skal finde en ny betalingsudbyder, og at de skal anmelde eventuelle krav mod Yourpay til kurator, advokat Kristian Gustav Anderson, Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup.  

Kravene skal anmeldes senest 4 uger efter konkursmeddelelsen, altså 3. november 2021. 

Konkursen kommer efter en periode, hvor Yourpay i 2021 har skiftet ledelse, modtaget ekstra kapital og haft problemer med korrekt håndtering af nogle betalinger.  

Skifteretten modtog mandag den 1. oktober 2021 konkursbegæring fra Yourpay selv, efter ledelsen i weekenden inden lagde denne meddelelse på firmaets hjemmeside:  

”Yourpay har indgivet begæring om konkurs. Driften af betalingsplatformen er stoppet. Vi beklager meget overfor kunder og samarbejdspartnere at vi ikke længere kan håndtere betalinger. Den nuværende ledelse i selskabet har igennem en længere periode kæmpet for at finde en løsning på Selskabets situation. Vi beklager overfor de medarbejdere, samarbejdspartnere og øvrige interessenter som bliver berørt at dette. Vi har arbejdet hårdt på at finde konstruktive løsninger således at selskabet kunne køre videre i en eller anden form men det har desværre ikke været muligt.” 

Kontakt os

Digital Handel

Henrik Theil

Chefkonsulent