Gemt

Kommende platform skal hjælpe danske virksomheder med at eksportere fødevarer til UK

29. april 2022

Det danske Trade Council i London vil denne sommer præsentere en ny platform, der skal hjælpe danske SMV’er med at komme ind på det britiske marked. Platformen kommer bl.a. til at indeholde markedsindsigter og lister over relevante distributører i UK, ligesom danske virksomheder vil have mulighed for at fremvise deres brand og produkter på platformen.

 

Det danske Trade Council i London, som er en del af Den Danske Ambassade i Storbritannien, præsenterer denne sommer en ny onlineplatform, der skal hjælpe danske SMV’er, der ønsker at eksportere fødevarer og drikkevarer til Storbritannien. For et mindre årligt beløb kan danske SMV'er tilmelde sig platformen, for at få adgang til information om en bred vifte af emner og statistikker samt modtage opdateringer og nyhedsbreve hver anden uge. 

Platformen vil bl.a. indeholde UK-specifikke markedsindsigter og -tendenser, viden om ”best practice” indenfor e-handel og digitalt salg, oplysninger om de regulatoriske krav i Storbritannien, herunder oplysninger om fødevarereglerne, skat, told, tarif- og logistikregulering og meget mere. Desuden fremgår der af onlineplatformen en omfattende liste over fødevaredistributører i UK med information om bl.a. deres størrelse, lokation og specialområde. 

Danske virksomheder, der tilmelder sig platformen, vil derudover få mulighed for at fremvise deres brand og produkter på platformen, hvilket giver en online tilstedeværelse og synlighed overfor lokale britisk importører og distributører, og dermed større mulighed for en eksportsucces. 

Ønsker man at vide mere, kan man kontakte Rhys Butler fra det danske Trade Council i London på rhybut@um.dk eller Dansk Erhverv.

Kontakt

Handel

Saoirse McKeever Andersen

Fagchef for fødevarer