Gemt

Nu kan du få økonomisk støtte til dit eksporteventyr

16. august 2022

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse åbner med programmet SMV:Eksport
en økonomisk pulje, som skal hjælpe danske virksomheder med at få vind i eksportsejlene. Dansk Erhverv står også klar med guides og rådgivning.
 

Overvejer du at kaste dig ud i et eksporteventyr eller har du brug for økonomisk støtte til at kickstarte din indsats efter corona-krisen? 

Så er der godt nyt. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har nemlig med SMV:Eksport åbnet en økonomisk pulje, hvor virksomheder kan få økonomisk støtte til netop det.  

Du finder alle relevante oplysninger om puljen, ansøgningsprocessen og meget andet på virksomhedsprogrammet.dk  

”Det er en rigtig god mulighed for virksomhederne, og jeg håber, at det kan få endnu flere til at kaste sig over den eksport, som kun bliver vigtigere og vigtigere,” siger Jens Wedenborg, chefkonsulent og  
e-eksportekspert hos Dansk Erhverv.  

Både Jens Wedenborg og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse forventer, at der kommer mange ansøgere, og derfor gælder det om at lave den bedst mulige ansøgning. Det kan du læse mere om via dette link. 

”Derudover vil jeg anbefale, at man tager et kig i vores eksportguides, hvor man blandt andet kan få konkret viden om specifikke markeder,” siger Jens Wedenborg. 

Du kan læse mere og hente vores e-eksportguides på denne side. 

Kontakt

Digital Handel

Jens Wedenborg

Chefkonsulent