Gemt

HealthTech for Tomorrow

17. maj 2022

Dansk Erhverv afholdt i samarbejde med Microsoft et HealthTech-event, hvor udvalgte startup fik mulighed for at pitche deres løsning til store virksomheder. Samarbejde mellem det etablerede erhvervslivet og startups er nøglen til fremtidens sundhedssektor, og der skal derfor bygges bro mellem HealthTech-startups og virksomheder fra sundhedsindustrien.

Dansk Erhverv og Microsoft samlede den 2. maj det danske HealthTech økosystem i Biblioteket på Børsen for at sætte fokus på samarbejde mellem samarbejde indenfor sundhedsindustrien. Ved eventet pitchede 10 udvalgte startups for repræsentanter fra både Tryg, PensionDanmark, Falck og Region Syddanmark (CAI-X).

Eventet har fået positiv feedback fra både startups og corporates, og Dansk Erhverv og Microsoft forventer at afholde lignende event indenfor andre sektorer.

Om eventet siger Jytte Vadmand Adelmark, der er direktør i Tryg og dermed repræsentant for en af de etablerede virksomheder:

”HealthTech for Tomorrow var et virkelig godt arrangement, hvor jeg synes, at der var flere gode og interessante pitch. Det er altid spændende at høre, hvad der er på vej på tech-siden, så eventet var bestemt værdiskabende for mig.”

Og Peter Børker Nielsen, Programme Manager, CAI-X, Region Syddanmark, siger følgende om eventet:

”Det var en fornøjelse at deltage i HealthTech for tomorrow og se den store virkelyst og interesse hos de danske startups for at lave innovative løsninger til sundhedsvæsenet,”

I forbindelse med eventet har Dansk Erhverv og Microsoft udarbejdet en publikation. Læs hele publikationen her: HealthTech for Tomorrow - Bridging Startups & Corporates (danskerhverv.dk)

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil