{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
30. marts 2022
Det Økologiske Spisemærke er et frivilligt, gratis og statskontrolleret mærke, der viser dine gæster, hvordan I arbejder med økologi på dit spisested.
Det Økologiske Spisemærke gør en forskel til verden via bedre dyrevelfærd, biodiversitet og vandmiljø. Både offentlige og private spisesteder kan få Det Økologiske Spisemærke.
Det Økologiske Spisemærke findes i tre udgaver: Guld (90-100% økologi), sølv (60-90% økologi) og bronze (30-60% økologi).
I Fødevarestyrelsen sættes der i 2022 fokus på den økologiske udvikling på Danmarks spisesteder, og de er i fuld sving med at planlægge årets to landsdækkende kampagner for Det Økologiske Spisemærke – kampagner der retter sig mod forbrugere og spisesteder.
Første kampagne ruller over landet i april måned, og anden del af kampagnen kan danskerne møde i september. Danskerne kan møde kampagnen i gadebilledet, på S-togsstationer, metrostops samt i medier og på sociale medier.
Søg midler til kompetenceløft
Som hjælp til offentlige og privates køkkeners videre arbejde med økologi og Det Økologiske Spisemærke er der mulighed for at søge midler fra Fonden for Økologisk Landbrug til kompetenceløft om økologi og sund og klima-venlig mad. Du kan læse mere her.
Hvis man vil abonnere på nyheder om økologi og Det økologiske spisemærke, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet Det Økologiske Spisemærke.