{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
13. marts 2023
Norovirus (Roskildesyge)
Norovirus smitter, før man føler sig syg, og mindst 48 timer efter man føler sig rask. De fleste sygdomsudbrud med norovirus skyldes en smittet køkkenmedarbejder, en rask smittebærer eller en køkkenmedarbejder med syge børn eller en syg ægtefælle.
Norovirus smitter også via mad, tøj og hår. Råvarer med risiko for norovirus er fx rå østers, rå muslinger, grøn salat, spæde spinatblade samt frosne hindbær og jordbær.
Vejled dine køkkenmedarbejderne om norovirus, herunder om:
Sådan undgår køkkenmedarbejdere at smitte med norovirus:
Læs mere i Vejled dine medarbejdere om norovirus (roskildesyge) på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Se kampagnefilm om Roskildesyge - en ærlig sag på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Læs mere om Sådan undgår fødevarevirksomheder at smitte kunder med norovirus (roskildesyge) på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Læs mere om Norovirus (roskildesyge) i Fødevarer på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Fødevarehygiejne
Fødevarevirksomheder skal overholde en række hygiejneregler, der er fastsat ud fra hensynet til fødevaresikkerheden. Det drejer sig både om regler for hygiejne, håndvask og rengøring, og hvordan du bedst muligt indretter din fødevarevirksomhed.
Vi har samlet de forskellige vejledninger, guides og øvrige publikationer, der findes om fødevarehygiejne: Få et overblikket over Vejledning om fødevarehygiejne på Dansk Erhvervs hjemmeside.