{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
13. marts 2023
Formålet med kampagnen
Formålet med kampagnen, der løber fra marts til august 2023, er at undersøge regelefterlevelsen på området, for at beskytte forbrugeren mod vildledning samt at sikre lige konkurrencevilkår for virksomhederne. Samtidig vil Fødevarestyrelsen udbrede kendskabet til både spisemærket og til de andre muligheder for anprisning af økologi i køkkener.
Under kampagnen vil Fødevarestyrelsen:
Målgruppe
Restauranter, caféer, kantiner, institutionskøkkener og take-away-køkkener samt detailbutikker som sælger uindpakket økologi som frugt og grønt (herunder bagere, grønthandlere og gårdbutikker) kan få økologikontrol.
Serveringssteder kan også få kontrolleret anprisninger af fødevarer med en særlig kvalitet, en særlig tilberedning mv.
Læs mere