; ;
Gemt

Så er det nu: Indstil jeres dygtigste elever til Fagprøveprisen 2024

23. april 2024

Igen i år hylder Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat fremtidens talenter inden for dansk handel ved en prisuddeling til oktober. Og det er nu, virksomheder og skoler kan indstille deres bedste elever indenfor detail og handel. Læs hvordan, lige her:

Foto: Carsten Lundager

Vi er glade for at meddele, at indstillingen til Fagprøveprisen 2024 er åben!  

Fagprøveprisen har til formål skabe et godt image og en øget opmærksomhed omkring detail -og handelsuddannelsen som helhed, og samtidig anerkende de to erhvervsuddannelsers betydning i at sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtidens handel.

Kåring af fagprøver med en samlet præmiesum på 60.000 kroner
Der uddeles priser til de tre bedste elever eller grupper af elever, der gennemfører det afsluttende fagprøveforløb inden for henholdsvis detail- og handelsuddannelsen. Præmiesummen er på i alt 120.000 kr., og fordeles med 25.000 kr. til 1. præmien, 20.000 kr. til 2 præmien og 15.000 kr. til 3. præmien. 

Sådan indstiller du til Fagprøveprisen:

Indstilling af fagprøver 
Indstilling til Fagprøveprisen kan ske af både virksomheder og skoler, der har færdiguddannede elever, som udfylder bedømmelseskriterierne.

Hvis I som virksomhed ønsker at indstille jeres udlærte elev/elever, opfordrer vi til, at I gør det i sammenspil med skolen.   

For at indstille en eller flere fagprøver til Fagprøveprisen, skal skemaet med overskriften ”Indstillingsskema til Fagprøvepris 2024” udfyldes og indsendes sammen med den indstillede fagprøve. Der skal udfyldes ét særskilt skema pr. fagprøve. 

Bemærk: Nederste felt på indstillingsskemaet skal udfyldes af elevens skole. 

Fagprøverne og et udfyldt skema samt samtykkeerklæring bedes sendes til Dansk Erhverv på e-mailadressen: fagproeveprisen@danskerhverv.dk.

Husk: ”Handelsuddannelsens Fagprøvepris 2024” eller ”Detailhandelsuddannelsens Fagprøvepris 2024” bedes synliggøres i emnefeltet.  

Indstillingsskema, samtykkeerklæring og indstillingskriterier finder I nederst på denne side. 

Sidste frist for indsendelse af de indstillede fagprøver er mandag d. 1. juli 2024   

Udvælgelse af de bedste fagprøver
En priskomite for detailhandelsuddannelsen og en priskomite for handelsuddannelsen, begge bestående af repræsentanter fra erhvervslivet og erhvervsskoler, vil udvælge de tre bedste fagprøver inden for henholdsvis detailhandelsuddannelsen og handelsuddannelsen. 

Faktablad til Fagprøveprisen 2024

pdf

Download

Bedømmelseskriterier for Fagprøveprisen 2024 Detailhandelsuddannelsen

pdf

Download

Bedømmelseskriterier for Fagprøveprisen 2024 Handelsuddannelsen

pdf

Download

Samtykkeerklæring Fagprøveprisen 2024

pdf

Download

Har du spørgsmål?

Ved spørgsmål om indstilling til Fagprøveprisen 2024 kan administrativ koordinator Celina Winther Almind kontaktes

Arbejdsmiljø

Celina Winther Almind

Administrativ koordinator