Gemt
Presse og Nyheder

Vigtig brexit-hjælp til virksomhederne

Regeringen gør rigtigt i at sætte ind over for små- og mellemstore virksomheder (SMV) i forhold til hårdt brexit. Det er de virksomheder, som får sværest ved at håndtere følgerne, hvis Storbritannien forlader EU uden en aftale, lyder det fra Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Nyhed

Pressekommentar, 9. oktober 2019

Regeringen planlægger i tilfælde af hårdt brexit at hjælpe danske SMV’ere med rådgivning, hurtigere vejledning samt flere penge til erhvervsfremme.

”Hos Dansk Erhverv er vi glade for erhvervsministerens SMV-plan for Brexit. Det er helt rigtigt set, at der er behov for hjælp til at forberede sig og få hjælp fra myndighederne. Hertil kommer, at der efter brexit vil være behov for omstilling, og også her kan planen komme i spil,” siger adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen.

Hårdt brexit vil have konsekvenser for danske virksomheder og derfor er god forberedelse og fokus på tiden efter brexit meget vigtig.

”Vi håber selvfølgeligt på en aftale eller allerbedst, at briterne når at omgøre deres dårlige beslutning, men det er rettidig omhu at forberede sig på et hårdt Brexit. Hos Dansk Erhverv har vi rådgivet vores medlemmer til at forberede sig på det værste siden august 2018, og de fleste er godt forberedte, men vi ved også at ikke alle endnu er kommet i mål. Det er godt, at erhvervsministeren styrker indsatsen yderligere på dette tidspunkt for at få alle med, at sikre den nødvendige kapacitet hos myndighederne og kigger frem imod tiden efter et eventuelt Brexit – det er der behov for,” siger Brian Mikkelsen.

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.