; ;

Incomingbureauer, turoperatører og konferencearrangører udgør et vigtigt bindeled mellem de øvrige aktører i turismens værdikæde. Hver eneste dag arbejder disse virksomheder tæt sammen med fly- og busselskaber, hoteller, konferencevirksomheder, restauranter og oplevelsesindustrien for at servicere mange af de udenlandske gæster, som kommer til Danmark.

Foreningens medlemmer arbejder med et bredt felt af opgaver indenfor erhvervs- og ferieturisme, fx planlægning og eksekvering af professionelle møder, kongresser, konferencer, fagmesser, erhvervsrejser samt rundrejser og specialdesignede ferieophold.

Foreningen har til formål

  • at varetage medlemmernes interesser over for bl.a. det politiske niveau, offentlige myndigheder og andre brancheforeninger,
  • at være medlemmernes politiske talerør udadtil,
  • at formulere og kommunikere branchens politiske holdninger og løfte branchens mærkesager,
  • at medvirke til en høj faglighed og udvikling i branchen,
  • at højne branchens standard og anseelse over for omverdenen,
  • at gøre det attraktivt at drive virksomhed og skabe konkurrencekraft hos medlemmerne.

Deltagelse i foreningen er åben for virksomheder, der varetager opgaver vedrørende turisters ophold i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa, fx rundrejser, deltagelse i events, messer, møder og kongresser.

 Medlemmer

Kontakt

BDP – Your Best Destination Partner

www.bdp.dk

CAP Partner

www.cap-partner.eu

DIS Congress Service

www.discongress.com

DMC Nordic - Denmark

www.dmcdenmark.dk

Energy

www.enerjy.dk

Hadler DMC Scandinavia

www.hadlerdmc.com

Made2Measure

www.made2measure.dk

MCI Copenhagen

www.mci-group.com/da-DK

Nordic Star

www.nordicstar.dk 

Nordic Tours

www.nordictours.dk

Travel Sense

www.travelsense.dk

Via Hansa & Borealis

www.viahansaborealis.com

 

En del af Dansk Erhverv

Danish Association of Conference- and Incoming agencies sekretariatsbetjenes i Dansk Erhverv, der i forvejen er anker for en lang række brancheforeninger i og udenfor turismen, og repræsenterer 18.000 virksomheder, primært indenfor handel, service, transport og viden.

Dansk Erhverv samler turisme- og oplevelseserhvervene med fokus på at styrke deres rammevilkår og muligheder for vækst og udvikling. Dansk Erhvervs medlemmer dækker hele turismens værdikæde, og tæller blandt andet: hoteller, camping, feriehusudlejningsbureauer, feriecentre, attraktioner, forlystelser, museer, biludlejning, detailhandel, rejsebureauer, mødearrangører, sport, spillesteder med flere.

Turismen er et globalt væksterhverv. I Danmark skaber turismen en omsætning på 152,3 mia. kr., viser de seneste estimater fra VisitDenmark. Hele 250.000 lønmodtagerjobs er direkte eller indirekte forbundet med turisme- og oplevelseserhvervet i Danmark, viser Dansk Erhvervs beregninger. 

Kontakt

Turisme, oplevelse & kultur

Kirstine Tolstrup Nielsen

Chefkonsulent