; ;
Gemt

Uddannelsesudvalg for hotel- og restaurantuddannelserne

I Dansk Erhvervs Uddannelsesudvalg for hotel- og restaurantuddannelserne mødes hoteller og restauranter til drøftelser om udviklingen af erhvervsuddannelserne for tjener, kokke og receptionister, samt de aktuelle behov for efteruddannelse.

Nyhed

Hvad vil udvalget give dig?
I Dansk Erhvervs Uddannelsesudvalg for hotel- og restaurantuddannelserne mødes hoteller og restauranter til drøftelser om udviklingen af erhvervsuddannelserne for tjener, kokke og receptionister, samt de aktuelle behov for efteruddannelse. I udvalget deltager repræsentanter fra de faglige udvalg på uddannelserne, som vil kunne bære ideer og forslag med ind i de faglige udvalg.

På agendaen vil der være aktuelle problemstillinger samt drøftelse af mulige initiativer og løsninger.

Praktik og indhold
Udvalget mødet tre - fire gange årligt i Dansk Erhvervs hovedsæde, Børsen i København. Mødet afholdes op til de faglige udvalgsmøder på uddannelserne.

Emnerne og indholdet koordineres af Dansk Erhverv i løbende dialog med deltagerne i udvalget.

Hvem kan blive en del af udvalget?
Netværket er rettet mod fagpersoner i hotel – og restaurantbranchen med ansvar for uddannelse, elever og efteruddannelse. Det kunne fx være HR- og personaleansvarlige.

Bemærk at det kun er arbejdsgivermedlemmer eller overenskomstdækkede virksomheder, der kan deltage.

Kontakt og medlemskab
Har du spørgsmål til udvalget, medlemskab eller forslag til temaer, som vi skal tage op på de kommende møder, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Marianne Kragh.

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Marianne Kragh

Seniorchefkonsulent