Agenda
Mindre madspild
Dansk Erhverv bakker op om initiativer rettet mod at reducere madspild. Vi deltager aktivt i Madspildspartnerskabet, og vi arbejder for at fjerne unødvendige barrierer for virksomhedernes arbejde med mindske madspild.
Dansk Erhverv følger fødevarepolitikken tæt og varetager branchens politiske interesser i både Danmark og EU. Fødevarebranchen i Dansk Erhverv er repræsenteret ved et bredt udsnit af fødevarevirksomheder fra hele forsyningskæden, særligt inden for engros og detail.
Fødevarebranchen i Dansk Erhverv består hovedsageligt af dagligvarekæder, engrosvirksomheder, foodservice og hoteller samt virksomheder, der beskæftiger sig med non-food produkter, der kommer i kontakt med fødevarer.
Dansk Erhverv arbejder for følgende mærkesager på fødevareområdet:
Mere målrettet fødevarekontrol
Fornuftig og troværdig mærkning af fødevarer
Fair konkurrence i den globale handel med fødevarer
20-04-2018 13:11:38
Regeringen har i dag modtaget ti anbefalinger fra et advisory board om mad, måltider og sundhed. Målet er at bekæmpe usund mad og dårlige madvaner, som kan koste samfundet milliarder i sundhedsudgifter. Vigtige tiltag mener Dansk Erhverv.
Læs mere09-02-2018 12:45:29
Virksomhedsforum for enklere regler er ved at lægge sidste hånd på 16 forslag, der kan mindske omfanget af administrative byrder i fødevarebranchen. Dansk Erhverv har på baggrund af konkrete henvendelser fra medlemsvirksomheder bidraget med halvdelen af forslagene. Nu er det op til regeringen enten at følge forslagene eller forklare, hvorfor den ikke vil implementere dem.
Læs mereSidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke
Få de seneste fødevarepolitiske nyheder
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.