{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}} ({{f.results}})
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{Description}}
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
31-05-2022 15:40:52
En kort guide om temperaturreglerne ved detailvirksomheders transport af fødevarer fremgår af Fødevarestyrelsens nye faktaark, som ligeledes giver gode råd til at undgå, at temperaturen bliver et problem under transporten.
Læs mere31-05-2022 15:27:09
Tre film fra Fødevarestyrelsen forklarer på 3 minutter hvad en novel food er, hvordan man vurderer, om en fødevare er en novel food, og hvordan man får godkendt en novel food i EU. Læs mere om novel food her.
Læs mereFødevarebranchen i Dansk Erhverv består af mange forskellige virksomheder inden for for hele fødevareforsyningskæden. Det gælder blandt andet detailbutikker, dagligvarekæder, engrosvirksomheder, foodservice og hoteller.
Læs mere om Dansk Erhvervs mærkesager og aktuelle agendaer nedenfor.
Mere målrettet og effektiv fødevarekontrol
Fornuftig og troværdig mærkning af fødevarer
Fair konkurrence i den globale handel med fødevarer
Ansvarlig og bæredygtig forretning