Politik og analyser

Sundhed

Behovet for at gå nye veje i sundhedsvæsenet er større end nogensinde. Et stigende antal ældre, kronikere og borgere med komplekse sygdomme sætter økonomien under pres.

Politisk område

Mød sundhedspolitisk chef Katrina Feilberg på Twitter

Dansk Erhverv ser det som en fælles opgave for private og offentlige aktører at finde svar på udfordringerne. Dansk Erhverv mener, at en tættere inddragelse af private aktører i sundhedsvæsenet kan frigøre et udviklings- og innovationspotentiale, samtidig med at øget konkurrence om opgaverne kan sikre økonomiske gevinster.

Dansk Erhverv arbejder generelt for et effektivt sundhedsvæsen, som borgerne har høj tillid til, og hvor de får behandling af højeste kvalitet uanset, om det sker i offentlig eller privat regi. Samtidig arbejder Dansk Erhverv for at sikre rammevilkår i verdensklasse for sundheds – og life science virksomheder i Danmark, så de kan levere konkurrencedygtige sundhedsydelser og produkter uden at på kompromis med hverken patientsikkerhed eller kvalitet.

Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder og brancheforeninger leverer hver dag sundhedsydelser og produkter indenfor bl.a. forebyggelse, sygehusbehandling, genoptræning, lægemidler og medicinsk udstyr.

På agendaen lige nu

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Katrina Feilberg Schouenborg

Sundhedspolitisk fagchef
Medarbejderprofil
Oplevelse & Velfærd

Morten Engsbye

Chefkonsulent

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet Sundhed og velfærd

Få nyt om det sundheds- og velfærdspolitiske område

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.