Sundhed

Indhold

Kurser og events Analyser om sundhed Kontakt os Agendaer Nyhedsbrev

MØD KATRINA FEILBERG PÅ TWITTER

Dansk Erhverv ser det som en fælles opgave for private og offentlige aktører at finde svar på udfordringerne. Dansk Erhverv mener, at en tættere inddragelse af private aktører i sundhedsvæsenet kan frigøre et udviklings- og innovationspotentiale, samtidig med at øget konkurrence om opgaverne kan sikre økonomiske gevinster.

Dansk Erhverv arbejder generelt for et effektivt sundhedsvæsen, som borgerne har høj tillid til, og hvor de får behandling af højeste kvalitet uanset, om det sker i offentlig eller privat regi. Samtidig arbejder Dansk Erhverv for at sikre rammevilkår i verdensklasse for sundheds – og life science virksomheder i Danmark, så de kan levere konkurrencedygtige sundhedsydelser og produkter uden at på kompromis med hverken patientsikkerhed eller kvalitet.

Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder og brancheforeninger leverer hver dag sundhedsydelser og produkter indenfor bl.a. forebyggelse, sygehusbehandling, genoptræning, lægemidler og medicinsk udstyr.

På agendaen lige nu

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyheder om sundhed og Life Science

Når du tilmelder dig nyheder fra Dansk Erhverv, giver du samtykke til at modtage faglige og politiske nyheder og analyser, samt efter omstændighederne tilbud om kurser, netværk, konferencer og andre events, der i nogle tilfælde leveres af eller i samarbejde med vores partnere. Du vil også kunne modtage information om rabat på produkter og services i vores medlemsfordelsprogram.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Læs mere om vores persondatapolitik her.