; ;
Gemt

Optimer din transport- og logistikløsning med Dansk Erhvervs nye guide

21. januar 2021

Logistikguiden er en hjælpende hånd til både B2B og B2C-virksomheder, der gerne vil optimere deres logistikløsning.

OBS. Guiden er opdateret 9. september 2021.

Du skal logge ind for at hente guiden - den er nederst på denne side.

Logistik er en hjørnesten i enhver e-handelsvirksomhed, og derfor er det også et område, som Dansk Erhverv giver meget opmærksomhed. Vores årlige logistikkonference og logistikanalyse får nu selskab af Logistikguiden, som er lavet i samarbejde med Pernille Slinkert fra Slinkert Logistic Advice, der er specialist i netop logistik - og transportløsninger.

"Gode transport- og logistikløsninger bliver kun endnu vigtigere i fremtiden, hvor konkurrencen bliver endnu skarpere, og e-handlerne forventer at sende markant flere pakker af sted. Samtidig ved vi, at blot 2 % af e-handlerne mener, at de er helt i mål med deres transport- og logistikløsning. Derfor udgiver vi nu guiden, som forhåbentligt kan gøre e-handlerne endnu klogere på, hvad de skal være opmærksomme på, og hvilke løsninger de kan vælge,” siger Carsten Rose Lundberg, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Både for B2B og B2C
Guiden kortlægger optimeringer i transport- og logistik-flowet og er både for B2B og B2C e-handlere i alle størrelser, der vil have et grundigt indblik i udviklingen i logistikbranchen

”Det er især virksomheder, der står overfor at revurdere deres transport- og logistikløsning, som er i målgruppen. Men virksomheder, der for nylig har lavet om i deres løsninger, kan også bruge guiden som en tjekliste,” forklarer Carsten Rose Lundberg.

Guiden berører flere forskellige elementer og kan derfor læses fra a til z eller som et opslagsværk for relevante afsnit

Hvem er Pernille Slinkert?
Pernille Slinkert, der står bag Slinkert ApS, har både teoretisk og praktisk erfaring fra transport- & logistikbranchen. Hun er specialist i logistik - og transportløsninger og har tidligere hos DSV arbejdet med udviklingsprojekter og systemimplementeringer for flere danske - og udenlandske produktionsvirksomheder. Her har hun rådgivet og skabt unikke, innovative løsninger med henblik på effektivisering af deres indkøb, indgående - og udgående lagerbehandling, lagerstyring og fragt.

 

Log ind for at hente guiden

 

 

Kontakt

Digital Handel

Carsten Rose Lundberg

Fagchef for digital handel
Medarbejderprofil