Gemt

Opdateret Logistikguide er nu på lager

14. september 2021

Dansk Erhvervs Logistikguide er blevet opdateret, så du nu også bliver klogere på blandt andet Brexit og de pressede distributionskæder. Samtidig får du flere konkrete eksempler på, hvordan man laver og håndterer sit transport- og logistiksetup.

Hent guiden nederst på siden

I begyndelsen af 2021 udkom Dansk Erhverv med Logistikguiden 2021, men allerede nu er en opdateret version klar.

Opdateringen skyldes blandt andet de udfordringer, som den globale distributionskæde oplever for nuværende og som desværre ser ud til at skabe forstyrrelser i vareleveringerne i en rum tid fremover.

”Transport- og logistikbranchen gennemgår en rivende udvikling herunder nye konstellationer og services indenfor transportbranchen og robotlagre indenfor logistik. Samtidig har vi modtaget en masse værdifuld feedback fra medlemmerne på den første version af Logistikguiden, og derfor mener vi, at en opdatering vil være passende,” forklarer Jens Wedenborg, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Brexit og CO2-beregner

Guiden er også blevet udvidet med afsnit omkring Brexit, og så er der inkluderet en CO2-beregning på togtransport kontra lastbiltransport.

Derudover er der tilføjet flere eksempler, forklarer Jens Wedenborg.

”Medlemmerne efterspørger til stadighed flere hands-on eksempler på, hvordan man laver og håndterer sit transport- og logistiksetup, hvorfor vi har opdateret guiden med netop dette.”

Log ind for at hente guiden

 

 

Kontakt

Digital Handel

Jens Wedenborg

Chefkonsulent