; ;
Gemt

Podcast-serie om kvindelige iværksættere: Mød Anne Kristine Schwartzbach, direktør og stifter af Konfront

16. november 2022

Kun hver 4. iværksætter er kvinde, og endnu færre skaber vækstvirksomheder. Det vil Dansk Erhverv gerne være med til at ændre på. I en række podcasts giver vi ordet til nogle af de dygtige kvinder, der af Dansk Erhverv er blevet kåret som de 25 kvindelige iværksættere, du bør kende i 2022.

I denne uge kan du møde Anne Kristine Schwartzbach stifter af tech-virksomheden Kofront, som hun også er direktør for. 

Konfront er en tech-virksomhed, der har udviklet en digital platform, som skal øge den mentale trivsel. Anne Kristine Schwartzbach har skabt en virksomhed, der taler ind i tiden. Konfront er nemlig en tech-baseret virksomhed, der har til formål at gøre noget ved en af de største sundhedsmæssige udfordringer lige nu - den mentale trivsel. Anne Kristine Schwartzbach har selv været speciallærer og erfarede, at der var behov for at arbejde på en ny og anderledes måde med de mange børn og unge, der er i mistrivsel.

Det er Anne Kristine Schwartzbachs vision, at Konfront forbliver first-movers med en gennemarbejdet og innovativ platform:

”Dette kræver, at vi kan bevise, at vi ikke blot har fået en smart idé, men at vores løsning rent faktisk kan skabe værdi for dem, der skal bruge det. I og med, at vi er innovative inden for et felt, der bygger på en meget analog tilgang, må vi som virksomhed også være bærer af en ny og mere moderne og digital kultur. Så nu, tre et halvt år efter at jeg startede Konfront, ved jeg 1. at vi har en fantastisk løsning. 2. at vi gør en forskel 3. at der er brug for netop den løsning, som vi har skabt. Derfor tør jeg godt drømme stort. Og jeg drømmer om, at vi ikke blot gør en forskel for de danske og nordiske børn og unge, men også for børn og unge i andre dele af verden, hvor mental mistrivsel desværre også er en stor og stadigt voksende byrde. Derfor kan jeg fortsat holde fast i det, der var min drivende og bærende vision: Jeg vil, med Konfront, være med at øge den mentale sundhed”

 

LYT TIL PODCASTEN HER (Spotify)

LYT TIL PODCASTEN HER (Apple Podcasts)

 

Iværksætterkvinder produceres i samarbejde med Vækstfonden & ALT for damerne.

25 kvindelige iværksættere du skal kende

pdf

Download