{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
12. april 2023
Fødevarestyrelsens kommende kontrolkampagne om instruktion af medarbejdere vedr. norovirus foregår fra april til oktober, og i den forbindelse kan følgende blive kontrolleret:
Læs mere om kontrolkampagnen Instruktion af medarbejdere vedr. norovirus på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Tidligere kontrolkampagne om norovirus
Fødevarestyrelsen gennemførte en lignende kontrolkampagner i 2020-2021, hvor de foretog 1019 kontrolbesøg. Her fandt Fødevarestyrelsen at:
Mere om norovirus
Norovirus er ekstrem smitsom, og der skal kun få viruspartikler til for at smitte. Som leder af en fødevarevirksomhed skal man kende smittekilder, og man har pligt til at vejlede sine medarbejdere om norovirus og personlig hygiejne.
Læs mere om norovirus i Dansk Erhverv nyheden Kender dine køkkenmedarbejdere symptomer og smittemuligheder med norovirus (roskildesyge)?
Fødevarehygiejne
Fødevarevirksomheder skal overholde en række hygiejneregler, der er fastsat ud fra hensynet til fødevaresikkerheden. Det drejer sig både om regler for hygiejne, håndvask og rengøring, og hvordan du bedst muligt indretter din fødevarevirksomhed.
Vi har samlet de forskellige vejledninger, guides og øvrige publikationer, der findes om fødevarehygiejne: Få et overblikket over Vejledning om fødevarehygiejne på Dansk Erhvervs hjemmeside.