Gemt

PET vil hjælpe virksomheder til at øge medarbejdersikkerheden

24. januar 2023

Politiets Efterretningstjeneste (PET) udbyder en række produkter, der skal hjælpe virksomheder med at blive bedre til at værne om beskyttelsesværdig eller klassificeret information. 

I de fleste virksomheder ligger medarbejdere inde med viden, der helst ikke skal deles med folk uden for organisationen. Det kan være alt fra forretningshemmeligheder til informationer med betydning for nationale sikkerhedsinteresser. 

Det er vigtigere end nogensinde at sikre disse oplysninger, og derfor udbyder PET både kurser og skriftlige guides til, hvordan du bedst sikrer din virksomhed. 

Blandt andet har PET udarbejdet en skriftlig guide, der forklarer hvordan du sikrer både virksomheden og dine medarbejdere, samt en folder med gode råd til forløbet før, under og efter en ansættelse. 

Derudover udbydes kurset ”insider” der fokuserer på truslen fra bevidste og ubevidste insidere i organisationen. Det kan findes online og tager ca. 50 minutter. Passwordet er ’Insider-PET-neds’.  
Kurset kan også bookes fysisk, hvis man kontakter PET. Kontaktoplysninger og andet relevant info kan findes på PET’s rådgivningsportal. 

Her kan man også tilmelde sig en spionagebriefing med særlig fokus på medarbejdersikkerhed, der både findes som fysisk og virtuelt oplæg på ca. 1,5 time.  

Kontakt

Handel

Henrik Lundgaard Sedenmark

Chefkonsulent
Medarbejderprofil