; ;
Gemt

Det bæredygtige rapporteringsspor fortsætter

23. marts 2023

Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer er klar med næste del af webinarserien med fokus på bæredygtighedsrapportering.

Sidste år lancerede Dansk Erhverv og FSR–danske revisorer webinarserien ”Det bæredygtige rapporteringsspor”. I løbet af webinarserien har vi fokus på forventninger til bæredygtighedsrapportering, udarbejdelse af rapporten, samt hvordan bæredygtighedsrapportering skaber værdi for virksomheden. Seriens første webinarer var en stor succes med 628 deltagere fordelt på fire webinarer.

”Det bæredygtige rapporteringsspor” har fem webinarer på programmet frem mod sommer, hvor specialister, rådgivende aktører og virksomheder vil dele ny viden, inspiration og vejledning til at klæde din virksomhed på i den grønne omstilling. På webinarerne vil der være fokus på bl.a. due diligence, Science Based Targets og branchespecifikt fokus på den grønne taksonomi. 

Vi skyder næste del af webinarserien i gang den 12. april, hvor det skal handle om måltal og politikker for den kønsmæssige sammensætning af ledelsen. Fra 2023 er regler om måltal og politikker for den kønsmæssige sammensætning af ledelsen og for rapportering blevet skærpet. Med de nye krav i Årsregnskabsloven § 99 b skal de største virksomheder fremover opstille måltal for både bestyrelsen og den øverste ledelse i virksomheden samt udarbejde politikker for det underrepræsenterede køn.

Chefkonsulent Annette Norup Thomsen fra Erhvervsstyrelsen vil på webinaret gennemgå de nye krav og regler på området. Du vil b.la. også blive præsenteret for inspiration og initiativer, som kan understøtte din virksomheds arbejde for at udarbejde en diversitetspolitik og fremme diversiteten på de indre linjer.

Tilmeld dig de kommende webinarer i serien.

Webinarrække:

Arrangementer & webinarer om bæredygtighed

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Ellen Marie Friis Johansen

CSR-chef
Medarbejderprofil
Handel

Tina Buur Johnsen

Chefkonsulent
Medarbejderprofil