Mortalin

Som medlem af Dansk Erhverv får du fordelagtige rabatter på 10-25% på en række af services og produkter. Løsningerne tilpasses dine behov og udarbejdes efter dialog med dig.

Undgå skadedyr

Mortalin hjælper dig med alle aspekter af skadedyrebekæmpelse indenfor både forebyggelse og bekæmpelse.

Du tilbydes fordelagtige aftaler indenfor:

 • Monitering af gnavere
  I samarbejde med dig udarbejder vi en løsning med forebyggelse, overvågning – og skulle det ske – bekæmpelse af gnavere (mus og rotter). Det sikrer dig sunde produktionsmiljøer, lokaler og udenomsarealer.
 • Monitering af insekter
  Krav til overvågning, indfangning og registrering af insekter og arter er forskellige fra branche til branche. Vi tilbyder løsninger tilpasset dine behov – rækkende fra UV-fælder, limpladefælder til mølspande. 
 • Elektronisk Egenkontrol
  Håndterer du fødevarer, skal du have et egenkontrolprogram. Vi har udviklet et elektronisk egenkontrolprogram, hvor alle kontrolpunkter er opsat for dig, og du nemt kan foretage alle registreringer i en app. Dermed er sikrer du dig den rette lovpligtige dokumentation overfor fødevaremyndighederne. Vores fødevarekonsulenter hjælper gerne som eksterne konsulenter med eksempelvis varedeklarationer.
 • Kurser
  Vi tilbyder basis- og certifikatkurser i fødevarehåndtering samt awareness-kurser til dine medarbejdere. Jo bedre viden I har, desto mere sikker er jeres håndtering af råvarer og fødevarer. Vi tilbyder kurserne online, som webinarer og som skræddersyede kurser on location hos jer.

Kontakt

Kontakt os for at få et tilbud, der netop er tilpasset dine behov.

- Enten via kontaktformularen: https://www.mortalin.dk/kontakt-dansk-erhverv

- eller på Telefon 8842 0000 – Fortæl os, at du er medlem af Dansk Erhverv.

 

For information relateret til selve aftalens ramme kan du kontakte Christine Rithfeldt eller medlemsrabatter@danskerhverv.dk.

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager