B2B E-handel

E-handelsområdet buldrer afsted og B2B virksomhederne er godt i gang med digitaliseringen! Men vi er nu på et niveau, hvor der ikke er en vej tilbage til før tiden med Covid-19 og derfor skal den digitale tilstedeværelse styrkes yderligere. På denne konference vil der blive sat fokus på fremtidens B2B e-handel. Det er altså her, at du skal søge inspiration, konkrete initiativer, trends og tendenser til den kommende digitale strategi og får den forankret i morgendagens e-handelsløsning.

På konferencen vil du møde passionerede B2B e-handlere der deler ud af deres erfaringer og som kender til gamet og hvad det vil sige at holde næsen i sporet og få magien til at ske.

En digitalisering af en B2B virksomhed er ikke bare et IT-projekt – det kræver forandringsvillighed på alle niveauer i organisationen. De fleste vil nok sige, at en digitalisering af en B2B virksomhed tager lang tid og skal have en blød overgang, men hvis man kigger ude på markedet, så er de mest succesfulde cases virksomheder, som har smøget ærmerne om og tænkt som et start-up og handlet fra dag til dag.

Dét og meget mere kan du blive klogere på, når Dansk Erhverv slår dørene op til vores tredje B2B-e-handelskonference.

Book din billet i dag, sæt kryds i kalenderen den 15. juni 2022 og hold øje her på siden efterhånden som keynote talerne bliver annonceret og dagens program kommer på plads. 

Konferencen henvender sig til:

  • Ledende medarbejdere i B2B virksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Personer der allerede arbejder med B2B e-handel i virksomheden

imagei3pac.png

Kontakt

Kursus og Event

Magnus Glenn Hansen

Event- og partnermanager
Kursus og Event

Pernille Trieb

Event- og partnermanager