; ;

Dansk Erhverv-prisen 2023

Skal din virksomhed vinde Dansk Erhverv-prisen 2023?

Så er det nu, du skal søge. Med Dansk Erhverv-prisen 2023 hylder vi de mange virksomheder, der udviser digital handlekraft. De nominerede virksomheder får en stand på Dansk Erhvervs Årsdag, og en video, der vises foran publikum på Årsdagen. Fristen for indstillinger til prisen er 4. juli 2023. 

Dansk erhverv-prisen 2022 overrækkelse_lille.png

I 2022 modtog Vestas Dansk Erhverv-prisen for sin ekstraordinære indsats for grøn omstilling. I år hylder Dansk Erhverv-prisen digital handlekraft. 

Digital handlekraft er forudsætningen for at kunne løse mange af de store samfundsudfordringer, vi i står overfor – både i Danmark, Europa og på verdensplan.

Tiden er præget af kolossale forandringer, store kriser og mangfoldige udfordringer – klimaforandringer, ændret demografi, velfærd under pres, og en ny verdensorden der banker på. Der er brug for nye løsninger til nye problemer, og digitaliseringen er en af nøglerne.

Dansk Erhverv hylder med Dansk Erhverv-prisen 2023 virksomheder, der udviser digital handlekraft.

Kriterier for at blive nomineret
Prisen gives til en eller flere virksomheder, der alene eller i fællesskab har udvist digital handlekraft, eksempelvis ved at afprøve eller ved at skabe nye, innovative løsninger.

Løsningerne kan inkludere hele eller dele af virksomheden. Det kan blandt andet være i form af nye produkter, services, forretningsgange eller andet, hvor digital handlekraft er det bærende element.

I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på et eller flere af følgende kriterier:

  1. Samfundsværdi
    Løsningen har været med til at afhjælpe en konkret samfundsudfordring. Det kan fx være reduceret pres på den offentlige sektor, CO2-udledning, den ændrede demografi eller noget helt andet.

  2. Skalering eller mulighed for at skalere løsningen
    Det fremtidige potentiale i løsningen vil tælle med i vurderingen. Det kan være i forhold til skaleringsmuligheder geografisk, sektormæssigt og/eller samfundsværdi.

  3. Graden af innovation og nytænkning i løsningen
    Det kan både være i form af teknologiske løsninger eller nye arbejdsgange.

For at blive indstillet til prisen skal virksomheden være medlem af Dansk Erhverv. Hvis flere virksomheder/organisationer ansøger på baggrund af et samarbejde, skal mindst én være medlem af Dansk Erhverv. Sidste frist for tilmelding er 4. juli 2023.

Prisen er ikke begrænset til særlige brancher. 

Nominerede og kåring af vinder
De nominerede virksomheder skal være til stede på Dansk Erhvervs Årsdag den 6. september 2023 i Øksnehallen i København.

Vil du vide mere om Dansk Erhvervs Årsdag og tilmelde dig? Så klik her

Læs også

Indstilling: Dansk Erhverv-prisen 2023

Kontakt

Teknologi, Digitalisering & Tele

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent
Teknologi,Digitalisering & Tele;Tværgående Strategi&Koordination

Nikolaj Juncher Wædegaard

Branchedirektør
Medarbejderprofil