; ;

Til oktober danner Filmby Aarhus ramme om this. 2020 – Danmarks største festival for kreative erhverv. På dette års festival er this. tilbage med et nyt festivalformat, en ny seriefestival og et nyt fokus på gaming.  

Gennem to dage stilles der skarpt på mulighederne i den hastigt fremskridende digitale udvikling med nye formater, medier og teknologier, når fremtiden for digital storytelling og audience engagement præsenteres.

Deltagerne får indsigt i de nyeste tendenser inden for storytelling, samt nye formater og oplevelser inden for serier, spil, branding, podcast mm.

På festivalen vil der være tre spor:

  • Conference med spændende oplægsholdere fra ind- og udland, der deler ud af deres viden om digital storytelling og audience engagement.
  • Brand, der udbyder masterclasses med pionerer inden for branding-branchen.
  • Game, der gør dig klogere på de nyeste tendenser inden for spiludvikling, storytelling og transmedia universer.

Se det fulde program og talere her

Normalprisen for en partoutbillet til alle dage er 2.499 kr., men som medlem af Dansk Erhverv får du billetten til 2.099 kr. (rabat på 400kr.).

Vær opmærksom på, at der er begrænset antal billetter med Dansk Erhverv rabat, og de fordeles efter “først til mølle”-princippet.

Tilmeldingen sker på this.’ hjemmeside gennem tilmeldings-knappen øverst. Her klikkes der på "Enter promo code" (blå skrift), hvorefter rabatkoden: DanskErhverv400 indtastes.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Kursus og Event

Jeanette Rohd Gernsøe

Teamleader og Kursusmanager