; ;

Generationsskifte er en kompleks proces for den enkelte virksomhedsejer og de involverede parter. Generationsskifte handler om meget mere end beskatning og jura. Det handler også om forventningsafstemning, følelser og visioner.

Dette morgenmøde giver dig og din virksomhed et lynkursus i, hvordan man bedst forbereder sig på et generationsskifte i virksomheden: Hvordan planlægges generationsskiftet? Hvilke samtaler skal tages? Hvordan er beskatningsreglerne ved overdragelse af virksomheden, herunder gave- og boafgiften? Hvordan værdiansættes virksomheden? Hvordan er den politiske situation? Hvordan er gældende arveret? Hvordan kan et testamente sikre, at tingene bliver, som du ønsker?

Det, og meget mere, vil kompetente oplægsholdere svare på. Du vil også få mulighed for at netværke med repræsentanter fra andre familie- og ejerledede virksomheder, der måske står i samme situation som dig selv.

Målgruppe

Arrangementet er målrettet små og mellemstore virksomheder, der står over for et kommende generationsskifte eller allerede er i gang. Alle virksomheder og interessenter er dog mere end velkomne.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 22. maj 2024
  • Afmeldingsfrist d. 22. maj 2024

Oplægsholdere

Karina Hejlesen Jensen

PWC

Linea R. Conforti

Lund Elmer Sandager Advokater

Jacob Ravn

Advokat, souschef PA og Skattepolitisk chef

Dansk Erhverv

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.