; ;

Se seneste nyheder

Danmark vinder på OPS

Når det offentlige og private samarbejder, så vinder Danmark. Derfor er det Dansk Erhvervs ambition, at Danmark skal være verdens bedste til offentlig-privat samarbejde. I området for offentlig-privat samarbejde (OPS) arbejder vi for at styrke og udbrede det gode samarbejde mellem offentlige og private aktører, fordi vi mener, at det gode samarbejde er forudsætningen for Danmarks internationale konkurrenceevne og byggestenen for fremtidens velfærdssamfund.

Danmark står overfor nogle store udfordringer. Vi bliver både flere kronikere, flere ældre og færre i arbejdsstyrken. Vi skal løse udfordringerne i et tæt samspil mellem både offentlige, private og selvejende aktører, og vi skal hilse innovative og grønne løsninger velkommen. Derfor skal flere offentlige opgaver konkurrenceudsættes, vi skal skabe mere prisgennemsigtighed, sætte turbo på den grønne omstilling i udbud og indkøb, og vi skal give plads til innovationen. Alt sammen for at sikre den bedste velfærd til den bedste pris.

Den offentlige og private sektor er ikke hinandens modsætninger, men derimod hinandens forudsætninger. Lad os løse fremtidens udfordringer sammen.

Læs vores samlet udspil til, hvordan Danmark bliver verdens bedste til offentligt-privat samarbejde:

Sammen om fremtiden - mere værdi og bedre kvalitet

pdf

Download

På agendaen lige nu