{{title}}
{{body}}
{{tagline}}
{{body}}
| {{tag}}
{{body}}
{{body}}
{{item.label}}
{{f.label}}
{{Body}}
{{receiptRedirectText}}
Fejlkode: {{resetErrorCode}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{hintTitle}}
{{hintBody}}
{{data.labels.body}}
{{data.labels.body}}
Her kan der kun vælges en:
Her kan der vælges flere:
Bemærk: ved valg af flere bliver søgningen smallere!
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{labels.errorBody}}
{{labels.noResultsBody}}
{{scrollHint}}
{{textLabels.successBody}}
{{data.qrText}}
{{Description}}
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{item.location}}
{{item.prices[0].value}} kr. ({{item.prices[0].label}}) / {{item.prices[1].value}} kr. ({{item.prices[1].label}})
{{errorBody}}
{{noResultsBody}}
Her kan du som firmaadministrator ændre de 5 primære kontaktpersoner i jeres firma.
{{headerSubText}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{headerSubText}}
{{additionalInformation.sustainability.subtitle}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionFocus}}
{{additionalInformation.sustainability.carbonReductionPotential}}
{{additionalInformation.investors.subtitle}}
{{additionalInformation.investors.businessModel.label}}
{{additionalInformation.companyStatus.label}}
{{additionalInformation.companyOtherArtifacts.label}}
{{modal.modalCorrelationIdDisclaimer}}
{{eventCard.text}}
Dansk Erhverv var traditionen tro på plads ved Folkemødet på Bornholm med eget telt og debatter. Alt sammen for at sætte fokus på erhvervslivets rammevilkår og potentiale. På fødevareområdet fik Dansk Erhverv også sat sit præg.
Torsdag afholdte Dansk Erhverv en debat på Iværksætterskibet om regeringens Gastro 2025-plan med særligt fokus på, hvordan danske destillerier kan bidrage til oplevelsesøkonomien og eksporten. Det er ikke en nem branche at gå ind i som iværksætter, da der er mange strenge krav fra fødevare-, brand-, og skattemyndighederne. Derfor er der behov for et opgør med de mange besværlige regler, hvis vi vil styrke gastro-turismen indenfor denne branche og udnytte dens store potentiale. Panelet bestod af Dansk Erhverv, Brøchner Hotels, Gaarden Bornholms Madkulturhus, Stauning Whisky og Den Bornholmske Spritfabrik.
Fredag dystede de tre partiledere i trekløverregeringen, statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i blandt andet brødfletning i et propfyldt Dansk Erhverv telt for at sætte fokus på behovet for flere dygtige faglærte, herunder i bagerfaget. Du kan se højdepunkter fra arrangementet på DR. Statsministeren var efterfølgende ude og anerkende behovet for flere dygtige faglærte.
Senere fredag havde Dansk Erhverv fokus på gakkede afgifter, og om det overhovedet giver nogen mening at beskatte den luft, der bliver puttet i softice og champagne. Panelet bestod foruden Dansk Erhverv også af De Samvirkende Købmænd samt Vin- og Spiritusorganisationen i Danmark.
Lørdag satte Dansk Erhverv fokus på grænsehandlen sammen med Danmarks Naturfredningsforening, De Samvirkende Købmænd og Salling Group. Debattens fokus var særligt rettet mod urimeligheden i den manglende opkrævning af tysk pant på dåser solgt syd for grænsen samt det faktum, at vi hvert år sender en omsætning på flere milliarder kroner til Tyskland. Debatten satte også fokus på de miljømæssige konsekvenser af, at mange millioner dåser fra Tyskland hvert år efterlades i naturen eller i skraldespanden derhjemme, og dermed ikke bliver en ressource i det danske retursystem.
Senere lørdag eftermiddag inviterede Dansk Erhverv publikum til debat om fremtidens indkøbskurv. Debatten tog udgangspunkt i en indkøbskurv med nøje udvalgte produkter, der tog panel og publikum igennem forskellige temaer, som for eksempel plantefars, en iPhone, lokale fødevarer, convenience salater og økologisk mælk. Emner som ansvarlighed, madspild, dyrevelfærd, det sunde valg, emballager, trends og internethandel blev diskuteret af panelet, der bestod af sociolog og fremtidsforsker Birthe Lindal, den fødevarepolitiske tænketank Frej samt Dagrofa og Salling Group.
Der blev i år afholdt omkring 3.000 debatter på Folkemødet, og i løbet af de 4 dage lagde hele 130.000 besøgene vejen forbi Allinge, hvilket er ny rekord. Sundhed og demokrati var igen i år de mest debatterede emner, mens der i år også var nogle nye emner, der tog et højt spring op ad popularitetsstien. Det drejede sig om innovation, bæredygtighed, klima og EU, der alle fandt vej til årets top ti over de mest debatterede emner.