; ;
Gemt

this. 2019 - The Future of Digital Storytelling & Audience Engagement

Gennem tre dage sætter festivalen this. 2019 fokus på nye tendenser og muligheder inden for digitale visuelle brancher og stiller skarpt på emner som medier, branding, spil, film, TV og kunstig intelligens.

Nyhed

Nyhed fra Dansk Erhverv - 26. september 2019

Den digitale udvikling går hurtigere og hurtigere, og vi bliver hele tiden introduceret til nye formater, medier og teknologier. Bare inden for de seneste år har vi set en stor udvikling inden for områder som kunstig intelligens, e-sport, virtual reality, podcast, branding og streamingtjenester.

Det stiller store krav til virksomheder inden for de digitale visuelle brancher, men også til andre virksomheder, der må forblive innovative og nysgerrige på nye digitale muligheder.

this. 2019
Den 29. oktober 2019 åbner dørene til Nordens største festival for den digitale visuelle industri, this. 2019. Her får deltagerne indsigt i de nyeste tendenser inden for storytelling, serier, spil, branding, streaming, e-sport, podcasts, film, TV og meget mere – alt sammen under overskriften “The Future of Digital Storytelling & Audience Engagement”.

Gennem tre dages festival kan deltagerne opleve spændende oplæg, forpremierer, debatter og tests fordelt på fire spor:
• this.series
• this.conference
• this.game
• Innotalk@this.

Dansk Erhverv er samarbejdspartner på festivalen, og Dansk Erhvervs medlemmer får derfor billetten til en særlig nedsat pris. Læs mere og tilmeld dig her: