; ;
Gemt

Dansk Erhverv hilser regeringens stresspanel velkommen

Det er en rigtig god idé med et stresspanel, for der mangler mere viden på området, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Erhverv.

Nyhed

Regeringen har netop meldt ud, at den nedsætter et nationalt stresspanel med sociologen Anette Prehn i spidsen. Panelet skal komme med bud på handling på området.

”Der er mange historier i medierne om, at danskerne føler sig mere og mere stressede. Det kalder på handling, men det er svært at vide, hvad der kan gøres på et område, hvis der mangler viden på det pågældende område, og det er faktisk det, der er tilfældet her. Vi ved, at flere og flere melder, at de føler sig pressede, men vi ved ikke nok om, hvorfor. Stress kan udløses af mange forhold. Det kan for eksempel være alvorlige livsbegivenheder som tab af ægtefælle eller en skilsmisse. Vi har længe i Dansk Erhverv efterlyst mere og bedre viden på området – ikke mindst om hvilke og hvis kompetencer, der skal bringes i spil. Vi ser frem til, at den viden nu kommer, så vi kan få en bedre og mere nuanceret tilgang til området,” siger Anne-Marie Røge Krag, arbejdsmiljøchef i Dansk Erhverv.

Kontakt

Arbejdsmiljø

Anne-Marie Røge Krag

Arbejdsmiljøchef, souschef
Medarbejderprofil