; ;
Gemt

Early Warning hjælper virksomheder gratis igennem modgang – før det er for sent

27. april 2021

Mange virksomheder er eller har været pressede gennem det sidste års tid, hvor diverse restriktioner har gjort det vanskeligt at drive virksomhed. Early Warning er et gratis tilbud til alle virksomhedsejere, som oplever modgang i deres virksomhed, og gerne vil gøre noget ved det. Uanset om den skal fortsætte eller lukke.

Early Warning er finansieret af Erhvervsfremmestyrelsen, og har siden 2007 stillet erfarne konsulenter og erhvervsfolk til rådighed, der gennem fortrolig og uvildig rådgivning har hjulpet mere end 7.000 virksomheder gennem økonomiske kriser.

Når en virksomhed kontakter Early Warning, taler virksomheden i første omgang med en af Early Warnings erfarne konsulenter, som skaber sig et første overblik over karakteren af de udfordringer, virksomheden har. Samtalen afsluttes med en aftale om et møde.

På mødet drøftes situationen, og der skabes et overblik over mulige indsatser og løsninger. Ofte vil virksomheden blive tilbudt rådgivning af de erfarne frivillige rådgivere, som bidrager i Early Warning.

Dansk Erhverv afholder et webinar med Early Warning den 18. maj 2021, som du kan tilmelde dig til her: Få hjælp til at komme gennem krisen (danskerhverv.dk).

Kontakt

Handel

Sven Petersen

Erhvervsjuridisk fagchef
Medarbejderprofil