; ;
Gemt

Folkemødet 2019: Civilsamfundsorganisationer - Effektiv interessevaretagelse eller spildt ulejlighed?

Folkemødet 2019 står for døren. Her vil mange civilsamfundsorganisationer deltage. I samarbejde med CBS Center for Civilsamfundsstudier inviterer Dansk Erhverv til informationsmøde om, hvad I kan få ud af en mere strategisk deltagelse på solskinsøen.

Nyhed

DANSK ERHVERV | SUNDHED OG VELFÆRD - 12. MARTS 2019

Torsdag den 11. april 2019, kl. 9-10, Børsen i København

Start din dag med en kop kaffe og en croissant og hør, om Folkemødet for civilsamfundsorganisationerne er effektiv interessevaretagelse eller spildt ulejlighed.

Forskere fra CBS Center for Civilsamfundsstudier har netop offentliggjort en forskningsrapport om civil interessevaretagelse ved Folkemødet på Bornholm.

I rapporten sættes fokus på mål og midler for civile organisationers interessevaretagelse ved Folkemødet. Blandt andet belyses det, hvordan organisationernes budgetter og andre ressourcer påvirker muligheden for at indfri prioriterede mål, eksempelvis at øge kendskabet til organisationen, at styrke sit netværk, samt at trænge igennem med sine budskaber til beslutningstagerne.

På morgenmødet vil professor Anker Brink Lund tage os igennem undersøgelses hovedpointer. Der vil derefter være mulighed for inputs, spørgsmål mv.

Tilmeld dig eventet.