; ;
Gemt

Har du skrevet Danmarks bedste CSR-rapport?

25. maj 2020

Du kan stadig nå at indstille jeres CSR-rapport til listen af kandidater, der konkurrerer om årets priser.

CSR Prisen 2020 sætter endnu engang fokus på god praksis inden for CSR-rapportering. FSR – danske revisorer uddeler årligt prisen til de virksomheder, der på inspirerende vis har udarbejdet en CSR-rapport, der skaber gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedens samfundsansvar.

Prisen uddeles til de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed, som også særligt udmærker sig for deres rapportering om klima. Kategorierne er store børsnoterede og unoterede virksomheder. Som noget nyt i år kan virksomheder selv indstille deres rapport til CSR Prisen 2020, så puljen af virksomhedsrapporter udvides. Derudover indgår de 50 største danske virksomheders rapporter automatisk til vurdering. Du kan altså med fordel opfordre din kollega eller en i dit netværk til at deltage og være med i konkurrencen om CSR Prisen 2020. Frist for indstilling af rapporter er den 2. juni.

CSR Prisen uddeles i forbindelse med årets CSR-konference på Børsen den 26. oktober 2020, der for 7. år i træk arrangeres af Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR - danske revisorer.

Læs mere om CSR-prisen, indmeldings- og vurderingskriterier: FSR - Lancering af CSR Prisen 2020.

Hvad med SMV’erne?
Interessen for transparens og rapportering blandt virksomheder med færre end 250 skal også stimuleres og belønnes. Derfor offentliggør FSR- danske revisorer og Global Compact d. 1. september 2020 i fællesskab en liste med de bedste CSR-rapporter i denne kategori. Det finder sted ved arrangementet SMV COP 2020.

Alle små og mellemstore virksomheder, der er medlem af Global Compact, kan indstille deres rapport og deltage på dagen. Fristen for indstilling af rapporter er d. 1. juni.

Læs mere om SMV COP 2020: Global Compact - SMV COP 2020.