; ;
Gemt

Indstil din kandidat til Danish Retail Award

04. maj 2021

Den 8. oktober 2021 uddeles Danish Retail Award på Børsen i København. Prisen hylder Danmarks bedste og mest nytænkende butiks- og varehuschefer og uddeles af ZBC, DH Media A/S og Dansk Erhverv.

Danish Retail Award 2021
Den 8. oktober 2021 uddeles for 11. år Danish Retail Award på Børsen i København. Prisen uddeles af ZBC, DH Media A/S og Dansk Erhverv.

Danish Retail Award uddeles til tre entusiastiske og forandringsskabende butiks- eller varehuschefer, som har vist ekstraordinære og nytænkende resultater i butikken – f.eks. inden for bæredygtighed, CSR, uddannelse, teknologi og e-handel.

Prisvinderne får en studietur med alt betalt til Dubai den 7.–11. marts 2022, hvor de skal opleve detailhandel i verdensklasse.

Vinderne af Danish Retail Awards 2020
Ved Danish Retail Awards 2020 vandt Tonny Drachmann Nielsen fra Bilka Vejle, Ronnie Borregaard fra Spar Teglholmen i København og Max Skov Hansen fra Rema 1000 Valby en tur til New York.

Tonny Drachmann Nielsen fra Bilka Vejle siger om dagen; “først og fremmest var det en fantastisk dag på Børsen med de historiske rammer for prisoverrækkelsen, samt et program som var rigtig spændende og inspirerende.”

”Efterfølgende har det været helt overvældende med al den opmærksomhed, som prisen har skabt. Uanset hvor jeg er kommet frem, har folk ønsket tillykke og bemærket den fine pris. Særligt når jeg er kommet ud blandt mine kolleger i Bilka, har stoltheden været til at mærke,” siger Tonny Drachmann Nielsen

Hvordan indstilles kandidater?
Det er jer som virksomhed, der kan indstille kandidater direkte på danishretailaward.dk, hvor der ligeledes kan læses mere om prisen. Sidste indstillingsfrist er den 14. juni 2021.

Læs mere og nominer her.

Du kan allerede nu tilmelde dig arrangementet ved at følge nedenstående link. Du er velkommen til at invitere kollegaer, medarbejdere eller andre, der kan have en interesse i at fejre dagen sammen med os.