; ;
Gemt

Meld dig til 360 grader prisen 2019

Er du iværksætter, arbejder du for en innovativ virksomhed, eller har du bare en god idé, der kan fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller udenfor Danmark? Så er det nu du skal sende os din løsning og få mulighed for at pitche live foran en jury og et publikum. Deadline for ansøgning er 1. august 2019.

Nyhed

DANSK ERHVERV | HANDEL - 20. JUNI 2019

Verdens lande har vedtaget 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene udgør et kompas for verdens udvikling og kan inspirere Danmark og dansk erhvervsliv til at gøre en forskel i verden og levere løsninger på verdens samfundsudfordringer og samtidig tjene penge.

Det kan fx ske, når en virksomhed med et bæredygtigt formål bliver til, men det sker også når etablerede virksomheder arbejder innovativt og identificerer nye løsninger, der har potentiale til at skabe en bedre verden.

Har din virksomhed en forretningsidé eller et tiltag, der kan fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller udenfor Danmark? Så send os din løsning og deltag i konkurrencen om at vinde 360 grader prisen 2019

Ny kategori: Græsrod 
Det er tredje år i træk at 360 grader prisen uddeles og som noget nyt, sætter vi også fokus på de unge idémagere med en ny græsrods-pris.

Konkurrencen består derfor af tre pitches i kategorierne ’startup’, ’etableret virksomhed’ og ’græsrod’. De bedste indenfor hver kategori præmieres hver med et beløb på 10.000 kr. og et skræddersyet advisory- og investormøde. 

Sådan vinder du 
Kendetegnet for de foregående års vindere er, at de succesfuldt opererer i krydsfeltet mellem digitalisering, innovation og nye, bæredygtige forretningsmodeller for eksempel beskrevet ved hjælp af FN’s Verdensmål.

For at komme i betragtning skal du beskrive din forretningsidé eller dit forretningstiltag ud fra: 

  • Profitabilitet og skalerbarhed 
  • Nyskabende, innovativ og/eller med brug af ny teknologi 
  • Fokus på bæredygtighed 

Den 12. august 2019 offentliggøres de 9 finalister, der skal pitche deres idéer foran en jury og et publikum ved kåringen af 360 graders prisen i Børsen den 10. september 2019.

Vinderne af 360 grader prisen 2019 afgøres i sidste ende af publikum og af en professionel jury bestående af:

  • Mette Skøt, udviklingsdirektør, Vækstfonden 
  • Søren Stig, angel investor og bestyrelsesmedlem samt medlem af Nordic Impact 
  • Rasmus Stuhr Jakobsen, Generalsekretær i CARE Denmark 


Kan Anders Morgenthaler redde verden?
Det er også muligt at nøjes med at deltage som publikum. Kom og hør hvordan Anders Morgenthaler vil redde verden – og bliv inspireret til, hvilke muligheder, verdensmålene rummer for din forretning.

Tilmeld dig som publikum. 

360 Graders Prisen er et samarbejde mellem Dansk Erhverv, Green Network, Dansk Initiativ for Etisk Handel og Erhvervsstyrelsen.

Læs mere og deltag.  Deadline for at indsende din forretningsidé er senest den 1. august 2019.