; ;
Gemt

Øjnene er rettet mod det digitale sundhedsvæsen

Digitalisering af sundhedsvæsenet og brug af sundhedsdata står højt både på dagsordenen. I denne uge lancerede regeringen en ny digital strategi for sundhedsvæsenet. Som får positive ord med på vejen af Dansk Erhverv.

Nyhed

I denne uge lancerede regeringen en længe ventet ny digital strategi for sundhedsvæsenet.Dansk Erhverv hilser den velkommen.

Digitalisering inden for sundhedsvæsnet er et område, hvor den udviklingen næsten foregår i lyshastighed. Det, der var den geniale teknologiske løsning i dag, er sikkert forældet i morgen.

Derfor er det meget vigtigt, når alle visionerne og ideerne skal implementeres, at det offentlige går i direkte dialog med det private marked. Det skaber de mest innovative og fremtidssikrede løsninger til gavn for patienterne og de sundhedsprofessionelle, der skal arbejde med dem. Det er positivt, at borgerne får mulighed for at deltage mere aktivt i sin egen sundhed – og digitale løsninger kan skabe mere sammenhæng. Samtidig er det vigtigt at sundhedsdata, der fx generes og indsamles i godkendte app’s mv. kan spille sammen med øvrige sundhedsdata og anvendes i behandlingen af en patient.

Her kan du kan læse mere om den fælles digitale strategi for sammenhæng i sundhedsvæsnet 

Kontakt

Sundhed og Life Science

Katrina Feilberg Schouenborg

Branchedirektør
Medarbejderprofil