; ;
Gemt

ABAF: Sidste frist for lønsumsindberetning

I øjeblikket indhenter vi, nu som en del af Dansk Erhverv, lønsumsindberetning for 2020. Husk derfor at få indtastet jeres lønoplysninger, da der ellers sker automatisk regulering. Sidste frist for at kontakte os er med udgangen af denne uge.

Nyhed

04. marts 2020

En følge af ABAF’s fusion ind i Dansk Erhverv pr. 1. januar 2020 er, at den årlige lønsumsindberetning fremover skal ske til Dansk Erhverv. De fleste af jer har allerede modtaget en henvendelse fra Dansk Erhverv i januar og eventuelt en rykker i februar og indberettet den efterspurgte lønsum. De af jer, der endnu ikke har indberettet, enten på grund af forglemmelse, eller fordi I måske mente, at henvendelsen fra Dansk Erhverv ikke vedrørte jer, skal straks og senest i denne uge kontakte Dansk Erhvervs Medlemssekretariat. Der er selvfølgelig forståelse for, at der er tale om en ny procedure, men har I ikke indberettet, og får Medlemssekretariatet ikke besked om, at I hverken har modtaget første eller anden henvendelse, vil jeres kontingent for 2020 blive beregnet ud fra jeres lønsum sidste år tillagt en procentuel forhøjelse.

Har I endnu ikke indberettet, eller har I spørgsmål hertil, skal I kontakte Medlemssekretariatet, enten via mail medlem@danskerhverv.dk eller telefon 33 74 61 70.