; ;
Gemt

Nu giver TLK-fonden støtte til visse akademiuddannelser til lagerbranchen

Har du medarbejdere, som godt kunne tænke sig efteruddannelse på videregående niveau inden for transport- og logistikområdet, er der nu godt nyt at hente fra TLK-fonden.

Nyhed

Dansk Erhverv | UDDANNELSE - 3. april 2019

TLK-fonden giver som noget nyt et fast beløb på 85 kr. pr. time i løntilskud, hvis din medarbejder søger optagelse på akademiuddannelsen International Transport og Logistik eller til Studieforberedende moduler på akademiniveau.

Det er en forudsætning for at få støtte til ovenstående uddannelser, at den pågældende medarbejder er omfattet af Lageroverenskomsten, og at uddannelsen vælges som selvvalgt uddannelse. Der kan højst gives tilskud til 74 timer (dvs. i alt 10 kursusdage) pr. medarbejder pr. løbende 12 måneder. Det er muligt at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU) under uddannelsen.

Fonden giver ligeledes støtte til deltagerbetalingen på uddannelserne. Det er en betingelse, at der forinden er søgt om støtte hos Omstillingsfonden, som kan yde støtte på op til 10.000 kr. pr. deltager med henblik på dækning af udgifter til deltagerbetalingen. Ansøgning om støtte fra Omstillingsfonden sker i forbindelse med medarbejderens tilmelding til uddannelsen ved hjælp af uddannelsesstedet. Læs mere om Omstillingsfonden .

Du søger tilskud til akademiuddannelser på samme måde, som når du søger om tilskud til arbejdsmarkedsuddannelser (AMU-kurser) gennem Pension Danmark. Kontakt eventuelt Pension Danmark, Virksomhedsrådgivningen, på tlf. 70121340 for at få hjælp til at søge tilskud til akademiuddannelser.

Har du spørgsmål til ordningen eller ønsker du yderligere oplysninger om uddannelsesmuligheder for dine medarbejdere, kan du kontakte Dansk Erhverv.

Du kan læse mere om indholdet i akademiuddannelsen International Transport og Logistik 

Se også denne side for information om Studieforberedende moduler: