; ;
Gemt

TorsdagsTech – året der gik og smugkig ind i 2021

TorsdagsTech er en ny serie af forretningsnære arrangementer, hvor deltagere kan få konkret viden og inspiration om digitale emner. I efteråret var vi rundt om emner som it-sikkerhed, digitale kompetencer og data, fik du ikke set det, ligger de tilgængelige på vores hjemmeside. Og vi fortsætter i 2021, hvor vi blandt andet skal snakke om kunstig intelligens og softwarerobotter, digitale iværksættere og meget mere.

Nyhed

17. december 2020

TorsdagsTech er et koncept, som Dansk Erhvervs Digitale team introducerede i foråret 2020, og som blev modtaget med et brag. Siden begyndelsen, har der været afholdt TorsdagsTech-arrangementer, der alle har haft til formål at sætte fokus på digitalisering og teknologi i erhvervslivet. Ud over det høje faglige udgangspunkt, giver TorsdagsTech også viden om nye trends, erfaringer fra andre virksomheder og inspiration til, hvordan du som virksomhed kan komme i gang med den digitale omstilling. Et eksempel på et godt værktøj TorsdagsTech i løbet af år 2020 har fremhævet er: sikkerpånettet.dk.  

Ud over at give konkrete værktøjer til at fremme digital udvikling i virksomheder, er TorsdagsTech-arrangementerne også i sig selv et værktøj der skal give fornyet politisk og erhvervsmæssig fokus på digitaliseringen og ny teknologis potentialer. Dette som en udbygning af Digital Handlekraft der indebærer Dansk Erhvervs 27 politiske forslag til, hvordan vi skaber et mere robust og konkurrencedygtigt samfund. 

Selvom TorsdagsTechs oprindelige form, ligesom så meget andet, blev en smule udfordret af Covid-19, har vi haft stor succes med det alternative online-format på Microsoft Teams. Her har I mulighed for at følge med fra hvor som helst, med computeren tændt og morgenkaffen i hånden, og for at stille spørgsmål i chatten.  

Det er derfor med stor glæde, at vi kan løfte sløret for, at Dansk Erhvervs TorsdagsTech fortsætter i 2021 med endnu flere spændende og lærerige arrangementer. Vi håber naturligvis  at kunne vende tilbage til TorsdagsTechs fysiske form inden læge, men indtil da fortsætter vi som et webinar. Faktisk er arrangementerne for 1. kvartal allerede lagt fast, og der kommer løbende mulighed for tilmelding på https://www.danskerhverv.dk/Medlemskab-og-netvaerk/torsdags-tech/  

 

  • 7. januar 2021:                               5G
  • 28. januar 2021:                            Digital iværksætteri
  • 4. marts 2021:                               AI vs. RPA 
  • 25. marts 2021:                             Datadrevet marketing skaber resultater 

 

Husk at du altid er velkommen til at sende forslag til, hvilke emner vi skal have med, når vi planlægger næste runde af TorsdagsTech på mail til torsdagstech@danskerhverv.dk. 

Kontakt

Teknologi, Digitalisering & Tele

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent