; ;
Gemt

Webinar for virksomheder: Fokus på uønskede stoffer i emballager

22. april 2021

Center for Cirkulær Kemi afholder webinar om kemi i emballage den 27. april kl. 13-15. Her kan du blive klogere på, hvordan man identificerer uønsket kemi i fødevareemballager og meget andet.

Hvordan holder du styr på uønsket kemi i fødevareemballager? Og hvordan identificerer du de stoffer, som snart bør substitueres? Dét - og meget andet - kan du blive klogere på, når Center for Cirkulær Kemi den 27. april holder et 2-timers webinar om emnet.

PROGRAM
Chefkonsulent Astrid Berg fra NIRAS, programleder for Center for Cirkulær Kemi, byder velkommen.

Jakob Zeuthen fra Danske Erhverv giver er oplæg om hvordan Miljøministeriets ”Forum for Bæredygtig Indkøb” støtter og vejleder indkøbere til at indkøbe produkter med mere bæredygtige emballager.

Benedikte Erritsø, CSR & Product Manager fra Hilton Foods Danmark A/S vil fortælle om deres fokus på genanvendelsesaspektet i uønskede stoffer (monoplast i stedet for multi-layer) i deres plastemballage og de kravsspecifikationer, de stiller til deres emballage.

Hanne Bertelsen, Arbejdsmiljø- og miljøkoordinator hos Envases Europe A/S, vil fortælle om et kemisk styringsværktøj, som de bruger i deres hverdag til at holde styr på kemikalierne på deres virksomhed og som de bruger til at finde de uønskede stoffer, der skal substitueres.

Læs mere og tilmeld dig via linket: CCK webinar om kemi i emballage (nemtilmeld.dk).