Nyhedsbreve

Podcast: BESLUTNINGEN

Et enkelt valg kan vise sig at blive afgørende. Vi kommer alle til tidspunkter i livet, hvor vi skal træffe afgørende og store beslutninger for os selv eller vores nærmeste. For landets erhvervsledere er beslutningerne enorme, og konsekvenserne ukendte. I podcastserien BESLUTNINGEN taler vi med en række erhvervsledere om en central beslutning i deres professionelle liv.

Anne Mette Fugleholm – om at turde at blive målt på miljømæssig og social bæredygtighed

Hvis man har leveret velfærdsydelser i 156 år, kan man så hvile på laurbærrene? Ikke hvis du spørger direktør i Diakonissestiftelsen, Anne Mette Fugleholm. Hun har besluttet, at FN’s verdensmål skal være en del af virksomhedens 5-årige strategi.

Gregers Wedell-Wedellsborg – om at digitalisere forretningen uden at give slip på virksomhedens DNA

’Det gode råd gør forskellen’, lyder mottoet hos Matas, og det gode råd er også det, kunderne sætter stor pris på, når de handler i Matas. Alligevel besluttede Gregers Wedell-Wedellsborg, da han blev ny direktør i Matas i 2017, at den 70 år gamle materialist skulle satse på øget digitalisering og onlinesalg.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.