; ;

Afsnit 5: Jesper Hansen - om at forenkle og nytænke sig ud af en krise
Hos Telenor nåede man et økonomisk lavpunkt med et katastrofalt årsregnskab i 2015. En af Nordens største televirksomheder stod for at skulle igennem en større tournaround, der fik administrerende direktør, Jesper Hansen, til selv til at genoverveje sin stilling. I denne udgave af ”Beslutningen” kan du høre ham fortælle, hvordan Telenor kom ud af krisen takket være forenkling og simplicitet.

Afsnit 4: Niels Stenfeldt – kan data redde verden?
’Stibo Systems skal være et softwarefirma, der giver noget tilbage til samfundet’. Den retning har CEO Niels Stenfeldt lagt for verdens ældste software selskab. Det gør virksomheden blandt andet, når de arbejder med Masterdata Management. Men hvad vil det egentlig sige at arbejde med masterdata, og hvordan kan det være med til at skabe en bedre verden?

Afsnit 3: Jesper Boysen – det giver sved på panden, når man takker ja til et job hos konkurrenten
Det var med sved på panden, at Jesper Boysen gav sin tidligere chef og kollegaer i Elgiganten besked om, at han havde takket ja til en stilling som CEO hos konkurrenten Power. Han husker det som karrierens sværeste beslutning, og det blev da heller ikke en opstart i Power uden bump på vejen.

Afsnit 2: Gregers Wedell-Wedellsborg – om at digitalisere forretningen uden at give slip på virksomhedens DNA
’Det gode råd gør forskellen’, lyder mottoet hos Matas, og det gode råd er også det, kunderne sætter stor pris på, når de handler i Matas. Alligevel besluttede Gregers Wedell-Wedellsborg, da han blev ny direktør i Matas i 2017, at den 70 år gamle materialist skulle satse på øget digitalisering og onlinesalg.

Afsnit 1: Anne Mette Fugleholm – om at turde at blive målt på miljømæssig og social bæredygtighed
Hvis man har leveret velfærdsydelser i 156 år, kan man så hvile på laurbærrene? Ikke hvis du spørger direktør i Diakonissestiftelsen, Anne Mette Fugleholm. Hun har besluttet, at FN’s verdensmål skal være en del af virksomhedens 5-årige strategi.