Forside

AutoBranchens ArbejdsgiverForening

AutoBranchens ArbejdsgiverForenings formål er at tilbyde arbejdsgiverservice til medlemmer indenfor autobranchen. Vi har indgået overenskomst med Dansk Metal, HK/Privat og Malerforbundet i Danmark. AutoBranchens ArbejdsgiverForening er en del af Dansk Erhverv.

Velkommen til AutoBranchens ArbejdsgiverForening - en del af Dansk Erhverv

Som medlem af AutoBranchens ArbejdsgiverForening er virksomheden dækket af både en konfliktfond, en barselsfond og medlem af Dansk Arbejdsgiverforening via Dansk Erhverv.

Hvis I allerede er medlem af en anden arbejdsgiverforening, men overvejer at skifte til AutoBranchens ArbejdsgiverForening, er I meget velkomne til at kontakte AutoBranchens ArbejdsgiverForening og høre nærmere om indmeldelse eller overflytning fra jeres nuværende arbejdsgiverforening til AutoBranchens ArbejdsgiverForening.

AutoBranchens ArbejdsgiverForening er medlem af Dansk Erhverv. Samarbejdet giver adgang til specialiserede advokater, styrket rådgivning og endnu bedre mulighed for lobbyarbejde i EU.

Tilgå AutoBranchens ArbejdsgiverForenings nyhedsbreve her: ABAF's nyhedsbreve.

Kontakt

Arbejds- og ansættelsesret H/T

Marietta Bak Seemholt

Advokat/Sekretariatschef for ABAF
Hotline

Marc Risvang

Advokatfuldmægtig

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.