; ;
Gemt

HTH har fået det bedste ud af nedlukningen: Vigtigt at være offensiv

06. april 2021

Brian Mikkelsen har været på besøg i HTH’s butik i Odense. Her fortæller direktør Jesper Gylling Olsen, at virksomheden har haft fokus på at være offensive samt at omstille sig under krisen, der medførte lukkede butikker og et helt andet marked for salg af køkkener.

For Nobia Denmark Retail, der står bag mærkerne HTH, Unoform og Invita, har corona og restriktioner medført et stort behov for at være omstillingsparate.

For hvordan sælger du et køkken, når køberen ikke må komme ud og se det?

”En af de største udfordringer har været at komme i kontakt og dialog med vores kunder,” fortæller Jesper Gylling Olsen, der er direktør i HTH.

”Kunden skal føle en tryghed i at købe, selvom de ikke har været i butikken – og uden helbredsrisici,” siger han.

Da alt skulle lukke ned i anden nedlukning af Danmark, måtte virksomheden tænke hurtigt. Produkter og glasskærme kom til kunden, når nu kunden ikke kunne komme til køkkenet.

”Det er utrolig vigtigt, at man agerer mere offensivt i forhold til at sige, ’vi vil være vindere’ og ikke får en mere defensiv tankegang, med at sikre, at vi i begrænser tabene,” siger han og fortæller, at HTH som virksomhed kommer godt ud af krisen – også med læring, de kan bruge fremadrettet.

Brian Mikkelsen er imponeret over, hvordan HTH har omstillet sig til den nye virkelighed under corona.

”De har vist sig i disse vanvittige tider at være omstillingsparate, agile og innovative. De har fået god forretning ud af en vanskelig tid,” siger han og tilføjer, at det giver håb at se, at virksomheder er i stand til at tænke ud af boksen – eksempelvis som HTH, der blandt andet har brugt digitale fremvisninger som et vigtigt værktøj.

Medlemsbesøg

Brian Mikkelsen besøger en række medlemsvirksomheder rundt om i landet for at høre, hvordan corona påvirker dem. Se videoerne og læs artiklerne her:

Besøg hos SPORT 24 i Silkeborg: SPORT 24-direktør i opråb om nedlukning: Vi er slået til pindebrænde – igen

Besøg hos Skoringen i Ringe: Hos Skoringen i Ringe er lageret stadig fyldt med vintersko: ”Det er forfærdeligt”

Besøg hos Smukfest i Skanderborg: Smukfest tror på festival til sommer - men det kræver fuldt blus på coronapasset

Besøg hos Parken Sport & Entertainment i København: Parken-direktør om vanskelig tid: Det er som at reparere flyet, imens vi flyver

Besøg hos GreenMobility i København: GreenMobility-stifter: Grønne iværksættere har brug for bedre vilkår - især under corona

Besøg hos Old Irish Pub: Old Irish Pub efterlyser genåbningsplan: Giv os noget at arbejde ud fra

Besøg hos Odense Sport & Event i Odense: Odense Sport & Event efterlyser langvarig kompensation: Ellers synker vi helt til bunds