; ;
Gemt

Dansk Erhverv ansætter ny spids for turisme og oplevelsesøkonomi

Lars Ramme Nielsen, tidligere markedschef for VisitDenmark i Tyskland, skal fremover styrke turisme- og oplevelseserhvervenes muligheder for vækst og udvikling.

Nyhed

Det er en rutineret herre, som fremover skal arbejde for at styrke rammevilkårene for virksomheder i turisme og oplevelsesøkonomi. Lars Ramme Nielsen, 43, har tidligere arbejdet ni år for Wonderful Copenhagen, og i godt fire år har han bestridt stillingen som markedschef i VisitDenmark i Tyskland, mens han senest kommer fra en stilling som salgsdirektør hos et internationalt feriehusudlejningsbureau.

”Det er en udfordring, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med. Turisme- og oplevelseserhvervene er i rivende vækst i Danmark, og det er vigtigt, at vi understøtter væksten på den bedst mulige måde. Der er et kæmpe potentiale, hvis vi griber tingene rigtigt an, og det er dét, som jeg vil være med til at sikre. Jeg elsker mine somre med familien ved Vestkysten, er vild med storbylivet i København og er mester i brætspillet ”Danmark Rundt”. Danmark har masser af potentiale, og det at få flere gæster hertil er hjerteblod for mig,” siger Lars Ramme Nielsen.

En kapacitet

Markedsdirektør i Dansk Erhverv, Mette Feifer, erklærer sig meget tilfreds med ansættelsen af Lars Ramme Nielsen.

”Jeg er yderst tilfreds med, at vi har landet en kapacitet som Lars Ramme Nielsen hos os. Vi sætter arbejdet for og med turisme- og oplevelseserhvervene meget højt, og jeg er sikker på, at Lars Ramme Nielsen med sin baggrund kan være med til at sikre bedre forhold for disse erhverv,” siger Mette Feifer.

Dansk Erhverv samler turisme- og oplevelseserhvervene med fokus på at styrke deres rammevilkår og muligheder for vækst og udvikling. Dansk Erhverv repræsenterer brancheforeninger og virksomheder inden for turisme i bred forstand, herunder hoteller, feriehusudlejningsbureauer, feriecentre, attraktioner, forlystelser, museer, biludlejning, luftfartsselskaber, rejsebureauer, sport, film og spillesteder med flere.

Kontakt

Sundhed, velfærd & oplevelse

Mette Feifer

Vicedirektør
Medarbejderprofil