; ;
Gemt

Udbetaling af praktikbonus og fordelsbonus for 2017

En lang række virksomheder får inden jul udbetalt praktikpladsbonus og fordelsbonus. Med trepartsaftalen fra 2016 om flere faglærte og praktikpladser blev der etableret to nye bonusordninger for virksomheder, som ansætter elever. Dels en bonus for virksomheder, som ansætter elever på fordelsuddannelser, dvs. uddannelser hvor der er særligt gode muligheder for praktikplads og beskæftigelse. Og dels en praktikbonus for virksomheder, som øger antallet af elever i forhold til foregående år.

Nyhed

Dansk Erhverv | PERSONALE - 13. december 2018

AUB har beregnet, hvilke virksomheder, der er berettiget til bonus for 2017, og disse forventes udbetalt inden jul. Beregningen sker bl.a. på baggrund af oplysninger fra erhvervsskolerne om de uddannelsesaftaler, virksomhederne har indgået.

2017-bonus bliver automatisk udbetalt til virksomhedens NemKonto. I skal derfor ikke søge om at få bonus.

I får bonus, hvis I havde:

• Flere helårselever i 2017 end jeres gennemsnitlige antal elever i de tre foregående år
• En eller flere elever fra fordelsuddannelser i 2017

Se. listen over fordelsuddannelser i 2017

 For mere information om bonusordningerne og udbetalingerne for 2017::

Virk.dk Udbetaling af 2017-bonusordninger

Hvis I har spørgsmål til jeres bonusudbetaling kan I ringe til AUB, der har adgang til de baggrundsoplysninger som ligger til grund for jeres bonusudbetaling, på 70113070.

I kan naturligvis også kontakte os i Dansk Erhverv, hvis I har spørgsmål til ordningen eller udbetalingen, ligesom I kan læse mere uddybende om trepartsaftalen og bonusordningerne her i Dansk Erhvervs guide til praktikplads-aub:

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Claus Rosenkrands Olsen

Uddannelseschef
Medarbejderprofil