Om ABAF

AutoBranchens ArbejdsgiverForenings formål er at indgå kollektive overenskomster på medlemmernes vegne samt at varetage medlemmernes arbejdsgiverinteresser. AutoBranchens ArbejdsgiverForening er via Dansk Erhverv medlem af Dansk Arbejdsgiverforening.

Formålet med AutoBranchens ArbejdsgiverForening er at tilbyde medlemmerne fuld arbejdsgiverservice til absolut konkurrencedygtige priser. AutoBranchens ArbejdsgiveForening anser det som sit hovedformål, at samle de virksomheder, som ikke allerede er medlem af en arbejdsgiverforening. AutoBranchens ArbejdsgiverForening har til formål at skabe de bedst mulige erhvervsmæssige forhold for medlemmerne.

Som medlem af AutoBranchens ArbejdsgiverForening får du adgang til rådgivning og information om medarbejderforhold, lønstatistikker og arbejdsmarkedspolitiske nyheder, ligesom AutoBranchens ArbejdsgiverForening er behjælpelig ved forhandlinger med lønmodtagerorganisationerne.

Bestyrelse
Find en oversigt over ABAF's bestyrelsesmedlemmer her: AutoBranchens ArbejdsgiverForenings bestyrelse.

Vedtægter
Herunder kan du downloade et eksemplar af de gældende vedtægter for henholdsvis ABAF og Dansk Arbejdsgiverforening (DA). Et medlemskab af ABAF vil, igennem Dansk Erhverv, også omfatte et medlemskab af DA. Man vil derfor blive omfattet af såvel ABAF's som DA's vedtægter.

Kontakt

Arbejds- og ansættelsesret H/T

Maria Barfoed

Advokat
Medarbejderprofil
Arbejds- og ansættelsesret H/T

William Vegenfeldt

Juridisk konsulent
Medarbejderprofil