; ;

05. september 2023

Af Liv Østerstrand Rasmussen, Foto: Jeppe Karlsen

Bremen Teater inviterer jævnligt til ”Strik og drik” i selskab med strikkeikonet Lærke Bagger og livsstilsekspert Christine Feldthaus. De garn-terer en fantastisk aften, hvor de vender det levede liv med et glimt i øjet, klogskab og højt humør. Og så kårer de aftenens mest fejlbehæftede strikketøj, snakker om deres bøger og skyller det hele ned med hvidvin

Kolmes drikkevarekort er lige til at gå ombord i – uanset om man er i det kolde, varme, søde, bitre eller brusende hjørne. For de spisende er menukortet ganske enkelt at navigere i. Kolme serverer tapas, der skal bestilles på forhånd. Det er om aftenen vel at mærke, for i løbet af dagen er der både morgenmad og søde sager.

”Er det okay at være starstruck?” spørger en kvinde, da hun får øje på strikkedesigner Lærke Bagger ved et bord foran Kolme. Der er stadig over to timer til, at Lærke Bagger skal på scenen sammen med livsstilsekspert Christine Feldthaus, men de første og største fans er allerede ankommet.

”Det, der er med det her show, er, at det er farligt og uforudsigeligt,” siger Christine Feldthaus, der lige er begyndt at strikke en poncho i mokkabrun på pind 4.

Arrangementerne på Bremen Teater spænder vidt. Men hvor fællesnævneren tidligere har været, at publikum først kom lige inden showstart og gik hurtigt efter, giver Kolme nu et helt nyt lebensraum og en forlænget åbningstid med masser af plads til drinks.

Kolme har også tre lokaler til udlejning. Kolme 1, Kolme 2 og Kolme 3, hvor der kan holdes møder og arrangementer i gennemført art deco-stil.

Fik du læst?